Известие

Collapse
No announcement yet.

Монтаж на скоростна кутия и смяна на съединител Valeo 305mm

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Монтаж на скоростна кутия и смяна на съединител Valeo 305mm

Смяна на скоростна кутия
    Attached Files
    1. Alfa Romeo 164 v6 2.0 TB средно 10л/100км

Много ремонт в полеви условия
    Attached Files

Comment

Валеото е 235 мм

Comment

Бравос!
        Alfa Romeo 164 Super 2.0TS

Comment

Малииии... тя като нова бре... искам и моята така да изглежда !

Иначе евала , правил съм подобна смяна преди много, много време с един познат (бях верния чирак) и помня че беше мъка нечовешка... но нямаше и толкова инструменти тогава.
          2 x Alfa Romeo 164 V6 TB ; Alfa 75 V6 (Still in Project)
          GSM: 0888 520 600

Comment

Направо ти съчувствам, като гледам снимките.И аз съм я правил тази процедура на улицата и мъките са нечовешки. И аз като Григор бях чирака и нямаше толкова инструменти.
            А имаше ли някакви поражения по събите на кутията, синхронизаторите? Съединителя не е ли фабрично 235мм?
            Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
            Opel Astra J
            ex:
            Alfa Romeo 164 2.5TD
            Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
            Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

отвътре по малък са сложили извадих диаметъра беше 228мм 'ов на ,дебелината на 7мм изтънял ,новата е 8,5мм дебелината , не по зъбите и синхронизаторите нямаше поражения
              Знаете колеги таз скоростна кутия е от алфара на Martzaro(Даго спомена човека (( няма го вече ...) почти половината части ги взех без блока и турбото само моята кутия я развалих като му сложих диференсиял от 94 модел 17/58 моята беше 96 модел с
              17/H58 , изроних зъбите на втория вал и голямото зъбно колело на диференсияла , едно невнимание и ((, ако ги бях сравнил на око щях да спестя целия труд на 96 модела зъбите са по дълбоки, хубаво че имах резервна скоростна кутия на Martzaro иначе колата ще ше да лежи ... това е цялата история , днеска направих тест всичко си работи като часовник , щастлив край .
              Last edited by alex37; d.m.y г., 19:06.

Comment

Working...
              X